Vychutnejte si doma luxusní pokrmy z rukou šéfkuchařů Hilton Prague

Všichni milujeme výborné jídlo, o tom se určitě nemá cenu dohadovat. V současné situaci je však mnohem složitější pochutnat si na nějakých skvělých pokrmech, na které bychom si za normálních okolností zašli do oblíbené restaurace. Všem se nám zaručeně již několikrát sbíhaly sliny jen při pomyšlení na luxusní jídla z našich českých restaurací, které jsme vždy rádi navštěvovali, nebo hotelů, kde jsme byli rádi ubytovaní. Také stejně jako my neustále přemýšlíte o tom, kdy se už podíváme do naší oblíbené restaurace a pochutnáme si na milovaném pokrmu? Na skvělé svíčkové, nebo na chutném salátu? Přesně tak jsme to měli i my, a proto jsme se rozhodli, že vám přineseme recenzi na pokrmy formou take away z hotelu Hilton Prague.
Hilton Prague je velmi známý hotel, který za rok navštíví spousta českých i zahraničních turistů, jejichž cílem je poznat Prahu, nebo vyrazit do našeho hlavního města za prací. Ať už je to tak, nebo tak, Hilton Prague zkrátka miluje velká spousta klientů. A právě proto na své zákazníky tento luxusní hotel nezapomíná a přináší jim sezónní nabídku šéfkuchařů Hilton Prague, kterou si můžete odnést domů!

Středomořský salát s chobotnicí
Přesně této možnosti jídla „take away“ jsem využil i já. Nemohl jsem se totiž dočkat toho, kdy si zase pochutnám na nějakém výtečném a luxusním pokrmu, a tak když jsem se dozvěděl o nabídce hotelu Hilton, rozhodně jsem neváhal dlouho. Velmi mile mě také překvapilo to, jak skvěle byly pokrmy zabalené. Sám rozhodně nejsem příznivcem jídel ohřívaných v mikrovlnné troubě, a proto musím vyzdvihnout i fakt, že vám hotel Hilton k jídlu přidá i přesné návody, jak správně daná jídla ohřívat.
Přes webové stránky Taste of Hilton, které k tomuto účelu hotel Hilton Prague připravil, jsem si objednal úžasný Hovězí Wellington, jehož šťavnatost mi zkrátka připomněla chvíle, kdy jsem často navštěvoval výborné restaurace a pochutnával si na takto skvělých pokrmech. Aby toho nebylo málo, k objednávce jsem dodal ještě Uruguayskou hovězí svíčkovou sous vide. Jsem příznivcem pomalu pečených jídel, a proto jsem si tento pokrm doslova zamiloval – jeho pomalé pečení při 56 °C je zkrátka „bomba“, se kterou se hotel může chlubit.
Nakonec jsem ještě nezapomněl ani na trochu klasičtější jídlo, kterým byla svíčková s karlovarským knedlíkem – občas zkrátka není nad „klasiku“.

Wellington
Zpříjemněte si čas strávený doma i vy a obdařte své chuťové pohárky chutným a výtečným jídlem z rukou šéfkuchařů Hilton Prague! Jestliže se chystáte si k sobě domů pozvat třeba rodinu a chcete je překvapit chutným jídlem, nebojte se obrátit na Hilton, i v těchto případech pro vás šéfkuchaři rádi připraví pokrmy, které si všichni zamilujete. Stačí si jen jídlo objednat zde, zvolit čas vyzvednutí a pak si pro něj pohodlně dojet přímo do hotelu.

Zeleninový salát z rýžových nudlí