FIELD - PRVOTŘÍDNÍ ČESKÁ RESTAURACE S JEDINEČNÝM DESIGNEM V ČELE S RADKEM KAŠPÁRKEM

FIELD - Free Range Dining, neboli příprava pokrmů z kvalitních sezónních surovin od českých farmářů a otevřená kuchyně, která nezná žádné omezení. V čele této kuchyně stojí šéfkuchař Radek Kašpárek. Toto jsou atributy nově otevřené pražské restaurace, jež doplňuje netradiční design, špičkový servis založený na osobitém vztahu se zákazníky a hlavně zábavný koncept podniku.
Příjemnou uvolněnou atmosféru navodí nejen proškolený profesionální personál, ale i nevšední neotřelý design restaurace, za nímž stojí Atelier ph5, Masker či Studio Najbrt. Kouzlo prostoru na vás dýchne hned při vstupu, kde si na pohovkách budete moci vychutnat welcome drink a při poslechu příjemné hudby sledovat unikátně řešený proměnlivý strop z dílny Maskera. Jedinečnou zábavu pak podtrhnou netradiční talíře vyráběné speciálně pro tuto restauraci.

Official Press Release
Menu se skládá z jídel české kuchyně v moderní odlehčené verzi.Tajemství úspěchu restaurace spočívá v jednoduchosti, kdy hosté vědí, z čeho se pokrm skládá. Do poslední chvíle však zůstává překvapením, jakým způsobem ho šéfkuchař připraví.
Restaurace klade důraz na kombinaci sladkého, kyselého, teplého a studeného v jednom pokrmu. Pro FIELD však není důležitá jen chuť jídla, ale i jeho prezentace. Moderní foodstyling je nedílnou součástí vnímání jednotlivých chodů, protože dříve než ústa jedí oči.
Speciality FIELD - Free Range Dining - se budou měnit v závislosti na sezóně, protože jejich prioritou je příprava pokrmů z čerstvých surovin. Zajímavostí zdejšího podniku je párování degustačního menu nejen s víny, ale i s nealko nápoji (míchání různých šťáv z ovoce, zeleniny apod.). Kávoví fajnšmekři ocení kávu připravenou z jedinečné kávové směsi ve stylovém pákovém kávovaru z Itálie ze 60. let minulého století.

Official Press Release