Vychutnejte si na Valentýna kulinářské umění v Buddha-Baru

04. February 2020 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 14267

Mezinárodní koncept kombinuje vytříbený styl panasijského kulinářského umění, hudební zážitky s rezidentním life dj, perfektní servis a unikátní prostředí inspirované celým světem, zejména pak Asií. To vše vytváří neopakovatelnou atmosféru, která zaručeně uchvátí všechny Vaše smysly.

 

V restauraci si můžete užít špičkovou panasijskou a pacific rim fúzní kuchyni. Ochutnáte speciality šéfkuchaře Jana Voráčka, ale i takzvané signature dishes typické pro všechny Buddha Bary ve světě. Patří mezi ně třeba oblíbený Buddha-Bar kuřecí salát, nebo černá treska marinovaná v miso-yuzu omáčce. V Buddha Baru Prague se rádi dívají na věci jinak, a proto zde najdete také speciality sushi, upravované jak tradiční cestou, tak i dle vlastních jedinečných receptur. U všech pokrmů jsou používány ty nejlepší dostupné suroviny vybírané s velkou pečlivostí. Samozřejmostí je doporučení toho nejlepšího vína someliérem, které si zaručeně vychutnáte k Vašemu oblíbenému pokrmu.

Po skvělém zážitku v restauraci je pro Vás připraven bar pod vedením šéf-barmana Pavola Kulicha. Tady Vás čeká další zážitek v podobě perfektně připravených koktejlů servírovaných v jedinečném kreativním stylu v atmosféře, kterou najdete pouze v Buddha-Baru.