Steaky pro opravdové fajnšmekry podává GEORGE PRIME STEAK

I Praha je už místem, kde si můžete užít jedinečnou chuť vynikajícího steaku. V GEORGE PRIME STEAK restaurantu v Platnéřské ulici 19 se jim věnují s neobvyklou bravurou. Dokladem je i nabídka pro Beef Experts. Jste-li skuteční labužníci, pak Vás tato neobyčejná příprava vyzrálého hovězího provede rájem dokonalé chuti.

Majitel designové restaurace George Prime Steak, šéfkuchař a podnikatel, George Betak nabízí pro hosty svého labužnického stánku výběr toho nejlepšího hovězího ve standardu Black Angus USDA Prime Beef. Je to maso pouze z několika málo vybraných farem z amerického středozápadu, kde chov probíhá naprosto přirozeně s kvalitním krmivem, bez hormonů, antibiotik a podle zásad etického zacházení.

Aby byl zážitek z každého sousta ještě chutnější, prochází zde hovězí tzv. stařením, kdy se po dobu přesně určeného počtu dní z masa vypařuje vlhkost. Dochází tak k zintenzivnění chuti a neuvěřitelnému zkřehnutí hovězího. Vyzrálé hovězí maso stáří 30 dnů je dostupné o víkendech jen v omezeném množství, proto je chytré si svou steakovou seanci zarezervovat. Pro dobrodruhy je k mání také hovězí stařené 45 dní a pro vyložené nadšence dokonce 60 dní.

Vynikající chuť podpoří ještě gril Montague Legend, který zde vlastnili jako první v ČR. Steak sežehne při 650° Celsia, čímž uvnitř masa uchová všechny přírodní šťávy a vytvoří nezaměnitelnou jemnou máslovou konzistenci.

A co víc! Báječné steaky zde můžete zapít výběrovým vínem ze zdejší bohaté enotéky odborně sestavené someliérem. Ten pochopitelně ochotně poradí s výběrem, aby se každý host mohl bez obav oddat fascinující kulinářské extázi.